Уважаеми Клиенти! Бихме искали да Ви информираме, че кол центърът ни няма да работи от 24. до 29. май (от петък до сряда). Моля, изпратете Вашите запитвания на нашия имейл адрес info@petissimo.bg. Благодарим Ви за разбирането!

Написано от нашите клиенти

Винаги получавам поръчаните продукти бързо и точно, доставката работи със същата ефективност. Вършат изключителна работа сред уеб магазините, мога да кажа, че дори не съм срещала друг такъв. Бих искала да благодаря на всички за Вашата упорита работа! Пожелавам Ви още много успехи, добре функциониращ бизнес в продължение на много години и много „гладни“ кучета, за да процъфти бизнесът Ви, защото ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ!
Николет Киш
 
Скъпи екип на Petissimo!
Просто искам да изразя максималното си удовлетворение от Вас. Комуникацията, поръчката, известията, доставката, колетната услуга са толкова добри, че дори не познавам друга компания, която да работи толкова добре, колкото Вие. Мили сте, прецизни, внимателни, удоволствие е да се поръча от Вас, където и да се споменават домашни любимци, винаги Ви препоръчвам. Искам да Ви благодаря още веднъж за изключителната работа, ще остана Ваш лоялен клиент!
Река Олах
 
Благодаря Ви много за професионалното и своевременно обслужване. Получих поръчаните стоки навреме и невредими. Куриерската услуга също доставя пратката в рамките на посочения срок. Доволна съм и от продукта, който закупих. Пожелавам Ви всичко най-добро! 
Марта Ковачне Тобак
 
 

Много съм доволна от техните продукти. Откакто храня кучето си с Happy Dog храна, то стана напълно различно! Стана много по-уравновесено и много бяга на открито. Седи пред шкафа всяка сутрин и чака да получи храната. Поръчах три пъти досега, но съм сигурна, че парите ми са на правилното място! Напълно съм доволна от техните продукти! Благодарим Ви, че имате този сайт и съм сигурна, че ще поръчам повече от Вас!
Виктория Фекеч
 
Благодаря Ви много за бързината! Храната за кучета пристигна. Искам да използвам възможността си да кажа, че съм много доволен от уеб магазина и Вашата работа. Досега всички мои заявки, поръчки са пристигнали навреме и цените са много добри, и най-накрая с безплатна доставка. Моето куче се състезава в курсове и писти в екипа на фокстериерите. Много е важно да яде качествена храна, от която при Вас има голям избор.. Оставам Ви лоялен клиент:
M. H.
 
Благодаря Ви много за бързото и коректно администриране, продуктът беше на много добра цена и го получих бързо. С уважение:

Г. Тибор
 
 
 
Доволна съм от поръчаните стоки. Нашето 11-годишно кученце имаше проблеми с храносмилането, и след дълъг период, най-накрая вече е добре, благодарение на продуктите на Hill, които се оказаха много добри. Също така съм много доволна, че ми се обадиха по телефона, тъй като количеството на поръчаните стоки трябваше да бъде договорено. Благодаря Ви!
Ева В.