Уважаеми Клиенти! Бихме искали да Ви информираме, че нашият кол център не приема обаждания. Моля, изпратете Вашите запитвания на нашия имейл адрес info@petissimo.bg. Благодарим Ви за разбирането!

Кои сме ние?

Кои сме ние?

Petissimo.hu е динамично развиващ се международен уеб магазин, продаващ качествена храна, оборудване и аксесоари за животни. В европейския регион (освен в България) предлагаме храни и оборудване за кучета, котки, гризачи, птици и коне още в десет други страни – Германия, Румъния, Австрия, Хърватия, Словения, Словакия, Полша, Унгария, Чехия и Италия.

Каква е целта ни?

Petissimo.hu бе създаден в Унгария през 2006 г. с цел да направи достъпна висококачествената храна за кучета. Eстествено продуктите се предлагаха на по-изгодна цена от тази, на която продуктът може да бъде закупен в традиционен магазин. Асортиментът ни е гаранция сам по себе си: само продукти с признато качество могат да попаднат в магазина ни, така купувачите не трябва да се боят от изненади. Повечето продукти са достъпни на склад и са опаковани още на същия ден.

Докъде сме стигнали и накъде вървим?

 • 2006 г. – Отворихме първия си уеб магазин. Идеята за уеб магазина дойде от едно пале боксер, на име Дейзи.
 • 2009 г. – Електронната търговия се разви с голяма скорост. Повече от 40 уеб магазина бяха отворени. Webkutya.hu много скоро успя да изпъкне сред останалите уеб магазини и през 2009 г. стана водещ на пазара.
 • 2013 г. – Продуктовият сегмент за котенца започна да заема все по-голяма част от оборота ни и славата на уеб магазина ни премина и отвъд пределите на страната. Започнахме да получаваме много запитвания от съседните страни във връзка с възможността за доставка и там.  В резултат на това от 2013 г. работим като Petissimo. Petissimo стана специалист по продукти не само за кучета, но и за котки. През същата година отворихме и първия си уеб магазин извън Унгария – в Румъния.
 • 2013-2020 г. – В този период отворихме уеб магазините ни в още 8 държави, като Австрия, Германия, Словения, Словакия, Хърватска, Чехия, Полша и Италия.
 • 2021 г. – Отворихме уеб магазинът ни в България.

Защо клиентите предпочитат нас?

Благодарение на висококачественото обслужване, можем бързо, сигурно и коректно да обслужим клиентите си.

Нашите предимства:

 • Продажба на продукти с отлично качество
 • Изгодна цена
 • Голям асортимент
 • Бърза и точна доставка

Нашите признания?

 • Под името Petissimo работим със същата радост и ентусиазъм, както и в началото, и ето, че вече повече от 10 години опит ни донесе повече от 20 хиляди потребители.
 • Признанието на нашите клиенти се потвърждава и от положителната оценка с 98%, получена от тях.
 • Благодарение на нашите усилия и Вашето признание, през изминалите години имахме честта да получим следните награди:
 • Две награди на състезанието „Магазин на страната 2016“. Първа награда за "Качество и Популярност" в категория "Хоби и аксесоари". Тази награда ни присъдиха на основата на гласовете и оценката на купувачите ни, затова сме много горди с отбора на Petissimo.
 • Пето място за "Интернет търговец на годината 2016" в категорията "Малки и средни предприятия".
 • Две награди на състезанието „Магазин на страната 2017“. Първа награда за "Качество и Популярност" в категория "Хоби и аксесоари". Тази награда беше присъдена отново на основата на гласовете и оценката на клиентите ни.
 • Второ място за "Интернет търговец" на годината 2017 в категорията "Малки и средни предприятия". 

Какви продукти предлагаме?

Не спираме да разширяваме избора на продукти и към настоящия момент можем да предложим близо 9000 вида храни, аксесоари и оборудване с премиум качество. Освен суха храна, консерви и лакомства за награда, ние сме отговорни към клиентите си в избора на диетични храни, хранителни добавки, играчки и продукти за грижа.

Какви марки предлагаме?

В момента предлагаме от пълния асортимент на около 120 марки, сред които:

Royal Canin, Brit, Josera, Happy Dog/Cat, Foresto, Acana, Royal Canin Veterinary, Hill's , Trixie, Eukanuba, Glyco-Flex®, Orijen, Belcando, Frontline, Drontal®, Fit Active, Trovet, Advantix, Scalibor, K9, GF 600, Animonda, Vetri-DMG, Exspot, Kiltix, Julius-K9, Pro Plan, Flatazor, Fypryst, Dog Chow, GIMPET, Chicopee, Profine, Camon, Ecopet, Kennels', N&D

Останалите ни уеб магазини можете да откриете тук:

petissimo.hu
petissimo.at
petissimo.de
petissimo.ro
petissimo.hr
petissimo.si
petissimo.cz
petissimo.pl
petissimo.it

Ние ще се радваме да отговорим на всички твои въпроси и предложения, затова не се колебай да се свържеш с нас!

С уважение:
Екипът на Petissimo