Пакетите над 5 кг могат да бъдат заплатени само онлайн, с банкова карта!

Кои сме ние?

Кои сме ние?

Petissimo.hu е динамично развиващ се международен уеб магазин, продаващ качествена храна, оборудване и аксесоари за животни. В европейския регион предлагаме храни и оборудване за кучета, котки, гризачи, птици и коне още в пет други страни – Германия, Румъния, Австрия, Хърватска, Словения, Словакия и България.

Каква е целта ни?

Petissimo.hu бе създаден през 2006 с цел да направи достъпна висококачествена храна за кучета. Eстествено продуктите се предлагаха на по-изгодна цена от тази, на която продуктът може да бъде закупен в традиционен магазин. Асортиментът ни е гаранция сам по себе си: само продукти с признато качество могат да попаднат в магазина ни, така купувачите не трябва да се боят от изненади. Повечето продукти са достъпни на слкад и са опаковани още същия ден.

Докъде сме стигнали и накъде вървим?

·        2006 – Отворихме първия си уеб магазин. Идеята за уеб магазина дойде от едно пале боксер на име Дейзи.

·         2009 – Електронната търговия се разви с голямо скорост. Повече от 40 уеб магазина бяха отворени. Webkutya.hu много скоро успя да изпъкне сред останалите уеб магазини и през 2009 стана водещ на пазара.

·         2013 – Продуктовият сегмент за котенца започна да заема все по-голяма част от оборота ни и славата на уеб магазина ни премина и отвъд пределите на страната. Започнахме да получаваме много запитвания от съседните страни във връзка с възможността за доставка и там.  В резултат на това от 2013 работим като Petissimo. Petissimo стана специалист по продукти не само за кучета, а и за котки. През същата година отворихме и първия си уеб магазин извън Унгария – в Румъния.

·         2013-2020 – В този период отворихме уеб магазините ни в още 8 държави, като Австрия, Германия, Словения, Словакия, Хърватска, Чехия, Полша и Италия.

2021 – Отворихме уеб магазинът ни в България.

Защо клиентите предпочитат нас?

Благодарение на висококачественото обслужване можем бързо, сигурно и коректно да обслужим клиентите си.

Нашите предимства:

 •    Продажба на продукти с отлично качество.
 •      Изгодна цена.
 •    Голям асортимент.
 •    Бърза и точна доставка.
 •     Лично обслужване на клиентите.

 

Нашите признания?

 • Под името Petissimo работим със същата радост и ентусиазъм,както и в началото,и ето ,че вече повече от 10 години опит ни донесе повече от 20 хиляди потребители.
 • Признанието на нашите клиенти се потвърждава и от положителната оценка с 98 % получена от тях.
 • Благодарение на нашите усилия и вашето признание през изминалите години имахме честта да получим следните награди:
 • Две награди на състезанието „Магазин на страната 2016“ .Първа награда за "Качество и Популярност" в категория "Хоби и аксесоари". Тази награда ни присъдиха на основата на гласовете и оценката на купувачите ни, затова сме много горди с отбора на Petissimo.
 • Пето място за "Интернет търговец на годината 2016" в категорията "Малки и средни предприятия".
 • Две награди на състезанието „Магазин на страната 2017“. Първа награда за "Качество и Популярност" в категория "Хоби и аксесоари". Тази награда беше присъдена отново на основата на гласовете и оценката на клиентите ни.
 • Второ място за "Интернет търговец" на годината 2017 в категорията "Малки и средни предприятия". 

 

 

Какви продукти предлагаме?

Не спираме да разширяваме избора на продукти и към настоящия момент можем да предложим близо 8000 вида храни, аксесоари и оборудване с премиум качество. Освен суха храна, консерви и лакомства за награда сме отговорни и към клиентите си в избора на диетични храни, хранителни добавки,играчки и продукти за грижа.

 

 

Какви марки предлагаме?

В момента предлагаме от пълния асортимент на около 120 марки, сред които:
Royal Canin, Brit, Josera, Happy Dog/Cat, Foresto, Acana, Royal Canin Veterinary, Hill's , 
Trixie, Eukanuba, Glyco-Flex®, Orijen, Belcando, Frontline, Drontal®, Fit Active, Trovet, Advantix, Scalibor, K9, GF 600, Animonda, Vetri-DMG, Exspot, Kiltix, Julius-K9, Pro Plan

Flatazor, Fypryst, Dog Chow, GIMPET, Chicopee, Profine, Camon, Ecopet, Kennels', N&D

Останалите ни уеб магазини можете да откриете тук:

petissimo.hu

petissimo.at

petissimo.de

petissimo.ro

petissimo.hr

petissimo.si

petissimo.sk

petissimo.cz

petissimo.pl

petissimo.it

Ние ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси и предложения, затова не се колебайте да се свържете с нас  Тук ще откриете контактите ни за връзка!

С уважение:

Екипът на Petissimo