Уважаеми Клиенти! Бихме искали да Ви информираме, че нашият кол център не приема обаждания. Моля, изпратете Вашите запитвания на нашия имейл адрес info@petissimo.bg. Благодарим Ви за разбирането!
Pro Plan Puppy Medium OptistartPro Plan Puppy Medium Optistartсега
-10%

Pro Plan Puppy Medium Optistart

Pro Plan Puppy Medium Optistart е пълноценна храна за кученца от средни големи породи. Подходящи за бременни и кърмещи кучета.

Подробно описание на продукта
Преди и след бременност
Цена с ДДС: От 169.50 лв ? От 152.56 лв
-10 %Pro Plan Puppy Medium Optistart 12 кг

Pro Plan Puppy Medium Optistart 12 кг

12 кг
Цена: 169.50 лв (14.13 лв / кг)? Цена с намаление: 152.56 лв (12.71 лв / кг)
1.57 точки за лоялност
Доставка: 5 работни дни?
Такса за доставка: безплатно
бр: В количката
На склад
Описание на продукта
Съдържание

Pro Plan Puppy Medium Optistart е пълноценна храна за кученца от средни големи породи. Подходящи за бременни и кърмещи кучета.

PURINA® PRO PLAN® Medium Puppy храна с OPTISTART® формула е приготвена за средни по големина кученца, но също така е подходяща за бременни и кърмещи кучета. Съдържа всички хранителни вещества, от които кученцата се нуждаят, за да пораснат здрави и щастливи възрастни кучета.

Тази богата на пилета и разработена от ветеринарите и диетолозите на PURINA® суха храна за кученца, предлага пълноценна храна за всяко хранене. Нашата рецепта съдържа формула OPTISTART®, която с помощта на основни хранителни вещества поддържа естествените им защитни сили. Тази пълноценна суха храна за кученца е разработена за поддържане на здравето на зъбите, като в същото време поддържа дългосрочното здраве, здравите стави и дава възможност, развиваща имунна система на кученцата да реагира ефективно.

Храната PURINA® PRO PLAN® Medium Puppy с формула OPTISTART® съдържа и коластра. Тази пълноценна храна, приготвена с висококачествено пиле, помага на кученцата по пътя към зрелостта.

Общ преглед:

- Специално проектирана за поддържане на здравето на зъбите.

- Помага за поддържане на дългосрочното здраве

- Позволява на имунната система на кученцата да реагира ефективно

- Подкрепа за здрави стави

- Тя съдържа висококачествени пилешки парчета

- Комбинация от ключови хранителни вещества

Съставки:

Пилешко месо (20%), сушени белтъчини от домашни птици, пшеница, Соево брашно, животинска мазнина, ориз (8%), царевица, хидролизат, парченца от сушено захарно цвекло , царевично брашно, минерали, яйчен прах, рибено масло, сушнена коластра (0.1%).

Съдържание Количество
Въглехидрат 33,50 %
Сурови белтъчини 30,00 %
Съдържание на мазнини 19,00 %
Влага 8,00 %
Пепел 7,50 %
Влакна 2,00 %
ПОТРЕБИТЕЛСКИ МНЕНИЯ