Уважаеми Клиенти! Бихме искали да Ви информираме, че нашият кол център не приема обаждания. Моля, изпратете Вашите запитвания на нашия имейл адрес info@petissimo.bg. Благодарим Ви за разбирането!
Neospotix отблъскващ бълхи и кърлежи шампоанNeospotix отблъскващ бълхи и кърлежи шампоан

Neospotix отблъскващ бълхи и кърлежи шампоан

Neospotix шампоан е продукт, който отблъсква бълхи и кърлежи.

Подробно описание на продукта
Защита от кърлежи
Защита от бълхи
Цена с ДДС: От 7.90 лв
Neospotix отблъскващ бълхи и кърлежи шампоан 200 мл - срок на годност: 04.01.2024.

Neospotix отблъскващ бълхи и кърлежи шампоан 200 мл - срок на годност: 04.01.2024.

200 мл - срок на годност: 04.01.2024.
Цена: 7.90 лв (0.04 лв / мл)
0.08 точки за лоялност
Доставка: 5 работни дни?
Такса за доставка: таблица на таксите?
бр: В количката
На склад
Описание на продукта

Neospotix шампоан е продукт, който отблъсква бълхи и кърлежи.

Neospotix шампоан отблъсква бълхи и кърлежи и може да се прилага при кучета и котки.

Приложение:

За жилищно ползване.

Целеви видове животни:

Куче, котка

Дозировка, приложение, трайност:

Развийте капачката на бутилката с шампоан, след това отлейте количеството ,което отговаря на  на телесното тегло на кучето или котката. Съдържанието на капачката е 6 мл, което е достатъчно за 10 кг телесно тегло. Излейте измерения шампоан върху предварително намокрената козина, след това масажирайте пяната в кожата и козината. Препорочва се обилното нанасяне на шампоана главно върху ушите, корема, гърба и гънките, типичните места , на които се крият  външните паразити. Избягвайте шампоана да попада в очите на животното, устата, ушния канал. Предложете вода на животното преди да го изкъпете, така ще избегнете евентуални желания да опита разтвора. Изплакнете шампоана с хладка вода и повторете приложението още два пъти по същия начин. Изчакайте, докато животното изсъхне, след това го пуснете навън. Еднократното прилагане на продукта възпира бълхи и кърлежи в предписаната доза за 7 дни.

Предпазни мерки:

- Да се съхранява на място, недостъпно за деца

- В случай на контакт с очите: Внимателно изплаквайте през няколко минути. В даден случай можете да отстраните контактните лещи. Продължете да изплаквате.

- Прочетете информацията на етикета преди употреба.

- Измийте добре ръцете след употреба.

- Да не се яде, пие или пуши, докато се използва продуктът.

Предупреждение:

Изключително само за външно прилагане. Не използвайте продукта в случай на открити наранявания на кожата. Да не се използва при животни на възраст под 10 седмици. В случай на индивидуална чувствителност на кожата измийте кожата на животното и не прилагайте продукта отново.

Опаковане: В 200 мл полиетиленова бутилка

Срок на годност и съхранение:

Може да се съхранява в продължение на една година в оригинални, добре затворени опаковки при температури между 0 ° C и 40 ° C, съхранявани на сухо място, далече от пряка слънчева светлина и замръзване. Да се съхранява далече от храна, напитки и фуражи.

Първа помощ:

- При вдишване: Отведете пострадалия на чист въздух.

- В случай на контакт с кожата: Измийте засегнатата кожа старателно със сапун и вода. В случай на сърбеж или зачервяване, потърсете медицинска помощ.

- В случай на контакт с очите: Изплаквайте очите си най-малко 5 минути, докато дърпате клепачите и премествате очната ябълка. Отстранете контактните лещи и продължете изплакването. В случай на оплакване, консултирайте се с офталмолог.

- При поглъщане: Незабавно изплакнете устата с обилно количество вода и изпийте 1-2 чаши вода.

Управление на отпадъците :Големи количества от разлятия продукт трябва да се  събират и запечатват с инертен течен абсорбиращ материал, преди да бъдат унищожени. Изхвърлянето на опаковъчния материал, остатъка и отпадъците на този продукт трябва да се извършва в съответствие с местните разпоредби.

Екологични разпоредби:

Предотвратете изтичане на продукта, предотвратете да влиза в повърхностни води, почви, канализация,  подземни води.

 

ПОТРЕБИТЕЛСКИ МНЕНИЯ