Уважаеми Клиенти! Бихме искали да Ви информираме, че нашият кол център не приема обаждания. Моля, изпратете Вашите запитвания на нашия имейл адрес info@petissimo.bg. Благодарим Ви за разбирането!
Farm Food Rawhide Dental Donut -  Понички за грижа на зъбите от сурова кожаFarm Food Rawhide Dental Donut - Понички за грижа на зъбите от сурова кожа

Farm Food Rawhide Dental Donut - Понички за грижа на зъбите от сурова кожа

Кучетата имат естествена склонност да дъвчат. Това е единственият начин да поддържат зъбите си чисти. Дъвченето на този мек, но гъвкав материал поддържа зъбите и венците им чисти и устойчиви.

Подробно описание на продукта
Хипоалергенни (намаляващи алергенните реакции)
Без зърнени продукти и глутен
За грижи за зъбите и устата
Цена с ДДС: От 5.10 лв
Farm Food Rawhide Dental Donut -  Понички за грижа на зъбите от сурова кожа 7" (около 18 см)

Farm Food Rawhide Dental Donut - Понички за грижа на зъбите от сурова кожа 7" (около 18 см)

7" (около 18 см)
Цена: 22.10 лв (22.10 лв / бр)
0.23 точки за лоялност
Временно не е в наличностСъобщение
Farm Food Rawhide Dental Donut -  Понички за грижа на зъбите от сурова кожа 5" (около 13 см)

Farm Food Rawhide Dental Donut - Понички за грижа на зъбите от сурова кожа 5" (около 13 см)

5" (около 13 см)
Цена: 12 лв (12 лв / бр)
0.12 точки за лоялност
Временно не е в наличностСъобщение
Farm Food Rawhide Dental Donut -  Понички за грижа на зъбите от сурова кожа 3" (около 7,5 см)

Farm Food Rawhide Dental Donut - Понички за грижа на зъбите от сурова кожа 3" (около 7,5 см)

3" (около 7,5 см)
Цена: 5.10 лв (5.10 лв / бр)
0.05 точки за лоялност
Доставка: 5 работни дни?
Такса за доставка: таблица на таксите?
бр: В количката
На склад
Описание на продукта

Кучетата имат естествена склонност да дъвчат. Това е единственият начин да поддържат зъбите си чисти. Дъвченето на този мек, но гъвкав материал поддържа зъбите и венците им чисти и устойчиви.

Защо Rawhide® зъбопочистващ препарат е най-добрият?
Характера на кучета ги насърчава да дъвчат. Това е единственият начин, зъбите им да се поддържат продължително чисти. Вълците и другите хищници също дъвчат кожата и лигаментите на плячката. Благодарение на дъвчене на този мек, но гъвкав материал техните зъби и венци са чисти и здрави. Ето защо Rawhide® зъбопочистващ препарат е най-добрият избор за нашите любимци.

От какво се прави зъбопочистващият препарат Rawhide®?
Зъбопочистващият препарат Rawhide® се прави от подкожната съединителна тъкан на говедата. Тази тъкан е много твърда и издръжлива. Снежнобелият зъбопочистващ препарат Rawhide® се произвежда чрез обработка на бразилската говежда кожа.

Как се прави чистият и бял зъбопочистващ препарат Rawhide®?
Суровата кожата се обелва на машина Външният слой се обработва като кожа (от нея се правят различните кожени изделия, като например кожени чанти). Следващия слой кожа се измива и  се изрязва по размер. Суровината на Rawhide® се оформя по различен начин, след това се изсушава в специална пещ. Изключителен аспект на нашите продукти е, че по време на производството или транспорта не се използват никакви вредни вещества. По този начин можем да Ви гарантираме чист и безопасен продукт.

Нашите зъбопочистващи препарати са твърди. Слюнката - която се произвежда по време на дъвченето - прави продукта все по-мек. По време на дъвченето се образува интензивен контакт между зъбите на Вашето куче и зъбопочистващия препарат Rawhide®. През това време той така се омекотява, че може да ухапи малки парчета от него. Това го прави  ефикасен, същевременно може да действа като четка за зъби.
Затова Ви препоръчваме зъбопочистващия препарат Rawhide®! Кученцето, което започва да се научава да дъвче със зъбопочистващия препарат Rawhide®, може по естествен начин да изживее инстинкта си за дъвчене (без да унищожава обувките и мебелите). Вашият домашен любимец ще Ви възнагради със здрава уста и зъби. При по-възрастните  кучета, създадените вече зъбни камъни трябва първо да бъдат отстранени от ветеринарен лекар!

- 100% смилаемо
- 100% без вредни вещества
- 100% без миризми
- 100% без глутен
- 100% без алергенни вещества
- Произвежда се от 100% кожна тъкан на говедо.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ МНЕНИЯ