Уважаеми Клиенти! Бихме искали да Ви информираме, че нашият кол център не приема обаждания. Моля, изпратете Вашите запитвания на нашия имейл адрес info@petissimo.bg. Благодарим Ви за разбирането!
Dyna-Lode таблетки50 брDyna-Lode таблетки

Dyna-Lode таблетки

Специално разработена хранителна добавка за осигуряване на оптимално хранене за стареещи кучета и котки. Високото съдържание на холин и други фосфолипидни съдържания в него са незаменими елементи за гладкото функциониране на нервната система.

Подробно описание на продукта
Цена с ДДС: От 41.90 лв
Dyna-Lode таблетки 50 бр

Dyna-Lode таблетки 50 бр

50 бр
Цена: 41.90 лв (0.84 лв / бр)
0.43 точки за лоялност
Доставка: 5 работни дни?
Такса за доставка: таблица на таксите?
бр: В количката
На склад
Описание на продукта

Специално разработена хранителна добавка за осигуряване на оптимално хранене за стареещи кучета и котки. Високото съдържание на холин и други фосфолипидни съдържания в него са незаменими елементи за гладкото функциониране на нервната система.

Harlmen USA Dyna-Lode таблетки - Специално разработена хранителна добавка за осигуряване на оптимално хранене при стареене на кучета и котки и за лечение на заболявания на нервната система. Високото съдържание на холин и други фосфолипидни съдържания в него са незаменими елементи за гладкото функциониране на нервната система.

В следните случаи се препоръчва използването на Dyna-Lode:

  • Да се подобри благосъстоянието и умствения капацитет на стареещите животни и да се предотврати преждевременното стареене
  • Може да се използва за подобряване на лошия апетит, за обща слабост и подобряване  качеството на козината
  • за увреждане на периферните нерви и за допълване на лечение с лекарство на епилепсия.
  • антиоксиданти подобряват защитните механизми на организма, забавят процеса на стареене.

Терапевтична употреба:

  • неврологични заболявания, епилепсия
  • може да се прилага заедно с антиепилептици: повишава ефекта им, отстранява страничните ефекти (увреждане на черния дроб!)
  • Запазва здравето на кожата
  • Синдром на когнитивна дисфункция ( Алцхаймер): характеризира се с влошаване на забележителната функция на паметта, съпътствана от стареене на мозъка, промени в поведението и загуба на физическа активност

Съставки и механизми на действие:


• Лецитин: Фосфолипидът, използван под формата на лецитин, служи и като източник на фосфор. Фосфолипидите са най-важните компоненти на мембраната. Те контролират неговата структура, пропускливост, както и способността за свързване на мембранния ензим. Лецитинът и холинът играят важна роля във функционирането на черния дроб освен контрола на мозъчните процеси.
• B6, витамин Е, цинк, селен и коензим Q10 (антиоксиданти): намалавайки оксидативното увреждане на клетките, той забавя дегенеративните промени в органите, забавя процеса на стареене. Витамин Е, селен и коензим Q10 са важни за гладкото функциониране на сърцето и скелетните мускули. Те укрепват имунната система.
• Комплекс витамин В: Оказва благоприятен ефект върху по-широкия метаболизъм и нервната система.
• Метионин, инозитол и холин: намаляват мастната инфилтрация на черния дроб.
• Холин: Осигурява метилови групи за производството на ацетилхолинов невротрансмитер.
• Фосфолипиди: Поддържа целостта на клетъчната мембрана на централните и периферните нерви. Холинът и фосфатидилсеринът са сред веществата, които значително подобряват концентрацията, паметта и способността за вземане на решения (когнитивни мозъчни функции).

Състав (съдържание на 1 таблетка):


Лецитин 600мг, DL-метионин 55мг, Колин 25 мг, Инозитол 25 мг, Витамин В1 2 мг, Ниацинамид 8mg,  Витамин В2 2 мг, Витамин В6 1мг, витамин B12 10мг, Витамин Е 156МЕ Селен 20мг, Цинк 10 мг, Коензим Q10 2мг.

Дозировка: 
- Котка и малко куче: 1 таблетка / ден
- Средно по размер куче (11-25 кг): 2 таблетки/ден 
- Голямо по размер куче (26-40 кг): 2-3 таблетки/ден 
- Гигантско по размер куче (> 40 кг): 4-4 таблетки/ден

ПОТРЕБИТЕЛСКИ МНЕНИЯ