Пакетите над 5 кг могат да бъдат заплатени само онлайн, с банкова карта!
Candioli Florentero Act ТаблеткиCandioli Florentero Act Таблетки

Candioli Florentero Act Таблетки

Candioli Florentero Act Таблетки 30 бр. - Хранителна добавка за кучета и котки за поддържане и възстановяване на здрава чревна флора в следните случаи: диария и други нарушения на червата.

Подробно описание на продукта
За проблеми при храносмилането
За активни и работещи кучета
За възстановяване след операция
Цена с ДДС: От 31.50 лв
Candioli Florentero Act Таблетки 30 бр

Candioli Florentero Act Таблетки 30 бр

30 бр
Цена: 31.50 лв (1.05 лв / бр)
0.32 точки за лоялност
Доставка: 5 работни дни?
Такса за доставка: таблица на таксите?
бр: В количката
На склад
Описание на продукта
Съдържание

Candioli Florentero Act Таблетки 30 бр. - Хранителна добавка за кучета и котки за поддържане и възстановяване на здрава чревна флора в следните случаи: диария и други нарушения на червата.

 Характеристики:

Florentero ACT може да се препоръча при остри нарушения  в червата , придружени с диария.  Поддържа чревната флора по време на диария и по време на възстановяване.

Състав:

Освен вече добре известни компоненти (фруктоолигозахариди, маннаноолигозахариди, Enterococcus faecium, витамин В комплекс) новата формула съдържа следното:

HECO: Специален електролитен комплекс, съдържащ натрий, калий, магнезий, калций и фосфор, за да замести изгубените минерали по време на диария.

BACNUTRA: Той е смес от два вида естествени антимикробни пептиди (лактоферицин В и низин А). Те са ефективни и срещу Грам + и Грам бактерии, вируси, моноцити, гъби. Бактериите се свързват с клетъчната мембрана и увреждат патогените и имат имуномодулиращ ефект. Нормалната чревна флора не е засегната.

LACNUTRA: Смес от пет инактивирани щама Lactobacillus и Pediococcus. Те не могат да се размножават в червата, но са устойчиви на храносмилателните ефекти на стомашните и чревни течности и жлъчните киселини. Насърчаване на колонизацията на живи, полезни бактерии. Те се свързват с епителни клетки, блокирайки придържането на патогени. Намаляват TNF-α активирането, като по този начин се намалява възпалението и апоптозата. Те регулират производството на цитокини и имуноглобулини и активират макрофагите.

YANG: Комбинация от три инактивирани гъби, които инхибират бактериалното свързване с чревните епителни клетки и има имуномодулиращи ефекти.

LALTIDE: Богат на нуклеотиди дрождев екстракт, който осигурява бърза и ефективна помощ за пролиферация на чревни епителни клетки

Дозировка: Дозирайте продукта в продължение на 1-2 седмици съгласно следните инструкции: 

За кучета:
0 - 7 кг : 1 табл./ден 
7 – 14 кг : 2 табл./ден 
14 - 21 кг: 3 табл./ден 
21 - 35 кг: 4 табл./ден 
над 35 кг: 5-6 табл./ден 

За котки: 1 таблетка дневно

Разделете дневната доза на две части (сутрин, вечер). Разбъркайте в храната или я добавете директно в устата на животното. Питейната вода винаги да е в изобилие.

Съдържание Количество
Сурови белтъчини 6%
Сурови влакна 30%
Масла и мазнини 6%
Сурова пепел 3%
Влага 4%
ПОТРЕБИТЕЛСКИ МНЕНИЯ