Уважаеми Клиенти! Бихме искали да Ви информираме, че нашият кол център не приема обаждания. Моля, изпратете Вашите запитвания на нашия имейл адрес info@petissimo.bg. Благодарим Ви за разбирането!
Royal Canin Anallergenic за коткиRoyal Canin Anallergenic за котки

Royal Canin Anallergenic за котки

Royal Canin Anallergenic е пълноценна диетична храна за котки, която намалява чувствителността към определени хранителни съставки и хранителни вещества.

Подробно описание на продукта
За проблеми при храносмилането
За проблеми на кожата и козината
Цена с ДДС: От 99.80 лв
Royal Canin Anallergenic за котки 2 кг

Royal Canin Anallergenic за котки 2 кг

2 кг
Цена: 99.80 лв (49.90 лв / кг)
1.03 точки за лоялност
Доставка: 5 работни дни?
Такса за доставка: таблица на таксите?
бр: В количката
На склад
Описание на продукта
Съдържание

Royal Canin Anallergenic е пълноценна диетична храна за котки, която намалява чувствителността към определени хранителни съставки и хранителни вещества.

Не забравяйте да се свържете с ветеринарния си лекар за съвет, преди да дадете на домашния си любимец суха или влажна ветеринарна диетична храна. По време на употребата на такива храни се препоръчва редовен мониторинг на животните и ветеринарна инспекция. Ако състоянието на Вашия домашен любимец се влоши по време на този период, уведомете Вашия ветеринарен лекар и потърсете го за съвет.

Характеристики:

- ОЛИГОПЕПТИДИ: Храната съдържа  протеин-хидролизат от пера, който е източник на протеин, състоящ се изключително от свободни аминокиселини и олигопептиди с много ниско молекулно тегло.

- ОГРАНИЧЕНИЕ НА АЛЕРГЕНИТЕ: Тя съдържа нишесте и специално проектиран овкусител вместо цели зърна; произвежда се на производствена линия, която намалява възможността от замърсяване.

- Функция за защита на кожата: Съдържа комбинация от никотинамид, инозитол, холин, хистидин и пантотенова киселина, която спомага за намаляване на загубата на вода през кожата и засилва бариерната функция на кожата.

- Антиоксидант комплекс: Синергичният антиоксидантен комплекс намалява оксидативния стрес и спомага за неутрализирането на свободните радикали.

Препоръки:

Посъветвайте се с Вашия ветеринарен лекар преди да я прилагате. Препоръчва се употребата на ANALLERGENIC до 3-8 седмици. Ако сигналите за чувствителност изчезнат, тя може да се прилага за неограничен период от време.

Съставки:

Царевично нишесте, хидролизат от птиче перо с ниско молекулно тегло (източник на L-аминокиселини и олигопептиди), кокосово масло, соево масло, растителни влакна, минерални соли, животинска мазнина, рибено масло, пулп от цикория, фруктоолигозахариди, малтодекстрин, моно- и диглицериди на палмитинова и стеаринова киселина, естерифицирани с лимонена киселина, декстроза, екстракт от марант (източник на лутеин). Източник на протеин: хидролизат от птиче перо с ниско молекулно тегло (източник на L-аминокиселини и олигопептиди). Източник на въглехидрати: царевично нишесте.

Добавки (кг):

- Хранителни добавки: Витамин А: 26000 ME, Витамин D3: 800 ME, E1 (Желязо): 40 мг, Е2 (Йод): 3,6 мг, E4 (Мед): 15 мг, E5 (Манган): 52 мг, E6 (Цинк): 190 мг, E8 (Селен): 0,3 мг.

- Технологични добавки: Клиноптилолит със седиментарен произход: 10 гр.

- Консерванти.

- Антиоксиданти.

Съдържание Количество
Сурови белтъчини 24,6%
Сурови масла и мазнини 17%
Сурова пепел 7,9%
Сурови влакна 3,7%
Есенциални мастни киселини 3,72%
ПОТРЕБИТЕЛСКИ МНЕНИЯ