Пакетите над 5 кг могат да бъдат заплатени само онлайн, с банкова карта!
Charmil спрей с помпичкаCharmil спрей с помпичка

Charmil спрей с помпичка

Спрей за външни рани.

Подробно описание на продукта
Брутна цена: От 15.90 лв
Charmil спрей с помпичка 100 ml

Charmil спрей с помпичка 100 ml

100 ml
Цена: 15.90 лв (159 лв / л)
0.16 точки за лоялност
Доставка: 5 работни дни?
Такса за доставка: Таблица на таксите?
бр: В количката
На склад
Описание на продукта

Спрей за външни рани.

Характеристики:

Charmil е широкоспектърен заздравяващ, ексфолиращ, високоефективен спрей, съдържащ два вида билкови масла. Популярна, ефективна формула (известна със своите лечебни, бактериални и фунгицидни, свойства за отблъскване на насекоми в медицината на Аюрведа) с глабрата Pongamia и Cedrus deodara.

Препоръчва се при рани с различен произход (натъртвания, ухапвания, разкъсвания, изгаряния, ожулвания, хирургични и др.) И за лечение на екзема-гнойна кожа. Намалява сърбежа, раздразнението и ексфолира. Осигурява бързо и чисто заздравяване на рани. Ветеринарният опит показва, че той е особено ефективен в топлите и влажни летни месеци, когато подходящите условия на околната среда насърчават растежа на микробите и наличието на мухи за заразяване на рани с ларви. Специалният модел на спрей осигурява устойчива на атмосферни влияния, превъзходно проникване, лесно нанасяне и диспергираност.

 

Целевите видове:

Кон, куче, заек, гълъб, говеда, коза, овце, прасе, домашни птици.

Предимства на използването:

- Не съдържа антибиотици или други синтетични вещества. Няма риск от развитие на резистентност, така че може да се използва ефективно в дългосрочен план.

- Произвежда се само от естествени съставки и може да се използва в биоземеделието.

- Екологичен и безопасен.

- Бързо действащ, икономичен.

- Лесен за усвояване, удобен за употреба.

Приложение:

Само за външна употреба. Нанасяйте достатъчно количество спрей директно върху старателно почистена повърхност на раната веднъж на ден (или според указанията на вашия ветеринарен лекар). Продължете лечението, докато раната напълно зарасне.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ МНЕНИЯ