Уважаеми Клиенти! Бихме искали да Ви информираме, че нашият кол център не приема обаждания. Моля, изпратете Вашите запитвания на нашия имейл адрес info@petissimo.bg. Благодарим Ви за разбирането!

Безопасно пазаруване

Мнозина още третират пазаруването по интернет като табу, боят се за личните си данни, не предоставят адреса си, телефонния си номер, страхувайки се от възможна бъдеща злоупотреба.

Можеш да се довериш на Petissimo!

Petissimo ООД присъства на пазара за храни за животни от 2006 г. Като водеща компания в сферата на храните за кучета и котки в Унгария, нашите 25.000 удовлетворени клиента са гаранция, че при нас можете да пазарувате удобно и безопасно.

Използваме 256 bit SSL засекретяване

При нас не само плащането с банкова карта е безопасно! При Petissimo целият процес на пазаруване (регистрация, предоставяне на данни, вход и т.н.) протича по безопасен канал. Не трябва да се притесняваш от това, че някой може да открадне данните ти. Свидетелството ни е издадено от NetLock ООД.

Безопасно плащане с банкова карта

Стойността на поръчаните продукти можеш да заплатиш безопасно с банкова карта. Безопасното плащане с банкова карта е осигурено от Borgun. Можеш да използваш карта от типа MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro – последната само в случай на позволение от банката-издател – като уебкарта, подходяща за интернет употреба. Данните ти ще бъдат в пълна безопасност до самия край, тъй като плащането се извършва на засекретените страници на Borgun. Данните на картата ти ще бъдат обработени от Borgun на тяхната страница, защитена с 128 bit SSL засекретяване, онлайн магазинът ни получава съобщение само за резултата на транзакцията. След приключване на покупката, потвърждаваме резултата от плащането по имейл, съответно изпращаме така наречения идентификатор на транзакция – този номер отъждествява плащането с карта към банката. 

Защита на личните данни

Предоставените ни лични данни, при никакви обстоятелства няма да бъдат предадени на трети лица. Решенията ни в областта на защитата на данните са на високо равнище и са гаранция, че некомпетентни лица няма да имат достъп до данните на клиентите ни.

В случай, че имаш други въпроси или забележки, потърси отдела ни по обслужване на клиенти!