Пакетите над 5 кг могат да бъдат заплатени само онлайн, с банкова карта!

Безопасно пазаруване

Мнозина още третират пазаруването по интернет като табу, боят се за личните си данни, не предоставят адреса си, телефона си, страхувайки се от възможна бъдеща злоупотреба.

Можете да се доверите на Petissimo!

Petissimo ООД присъства на пазара на храни за животни от 2006 г. Като водеща компания в сферата на храните за кучета и котки в Унгария, нашите 25.000 удовлетворени клиента са гаранция, че при нас можете да пазарувате удобно и безопасно.

Използваме 256 bit SSL засекретяване

При нас не само плащането с банкова карта е безопасно! При Petissimo целият процес на пазаруване (регистрация, предоставяне на данни, вход и т.н.) протича по безопасен канал. Не трябва да се притеснявате от това, че някой може да открадне данните Ви. Свидетелството ни е издадено от NetLock ООД.

Безопасно плащане с банкова карта

Стойността на поръчаните продукти можете да заплатите безопасно с банкова карта. Безопасното плащане с банкова карта е осигурено от Borgun. Можете да използвате карта от типа MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro – последната само в случай на позволение от банката-издател – като уебкарта, подходяща за интернет употреба. Данните Ви ще бъдат в пълна безопасност до самия край, тъй като плащането се извършва на засекретените страници на Borgun. Данните на картата Ви ще бъдат обработени от Borgun на тяхната страница, защитена с 128 bit SSL засекретяване, уеб магазинът ни получава съобщение само за резултата на транзакцията. След приключване на покупката потвърждаваме резултата от плащането по имейл, съответно изпращаме така наречения идентификатор на транзакция – този номер отъждествява плащането с карта към банката. 

Защита на личните данни

Предоставените ни лични данни, при никакви обстоятелства няма да бъдат предадени на трети лица. Решенията ни в областта на защитата на данните са на високо равнище и са гаранция, че некомпетентни лица няма да имат достъп до данните на клиентите ни.

В случай, че имате други въпроси или забележки, потърсете отдела ни по обслужване на клиенти.