Пакетите над 5 кг могат да бъдат заплатени само онлайн, с банкова карта!

Допълнителни услуги на страницата на Petissimo

Petissimo не е просто обикновен уеб магазин. Стараем се със съвети и полезни услуги да направим процеса на избор правилен и приятен за всеки. По-долу можете да се запознаете с тези услуги. При възникване на въпрос във не се колебайте да се свържете с нас!

Известие за продукти на привършване

Сигурни сме, че и с вас се е случвало, едва при последната порция да забележите, че храната на любимеца ви е на привършване? Всички знаем колко е неприятно в случай на нужда даже да купите на много по-висока цена добре познатите хапки. Затова се стараем да ви помогнем с услугата си "Известие за продукти на привършване". Вие можете да настроите сами кога, на колко често и какви продукти желаете да купите на основата на това, колко често се консумират от любимецът ви , а ние навреме ще изпратим известие, с помощта на което с едно натискане на копче можете да ги купите.

 Как работи?                                                                                                                                                                                                                                                                                        

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

              1.       Влезте в уеб магазина с имейл адреса и паролата си. Ако още не сте регистрирани, се регистрирайте на страницата.

2.       Потърсете в уеб магазина продукта или продуктите, във връзка с които желаете да получавате известие. До всеки продукт (опаковка) ще намериш ♥ копче, с помощта на което можете да го добавите към любимите си. Добавете към любимите си всеки продукт, за който искате да получавате известие.

3.       В намиращата се в долната част на страницата профилна лента влезте в точката на менюто "Любими"

4.       Следвайте указанията и създайте свой таймер, така ние ще знаем кога да изпратим известие и няма да ви се налага да поръчвате в последния момент.