Пакетите над 5 кг могат да бъдат заплатени само онлайн, с банкова карта!

Допълнителни услуги на страницата на Petissimo

Petissimo не е просто обикновен онлайн магазин. Стараем се със съвети и полезни услуги да направим процеса на избор лесен и приятен за всеки един наш клиент. По-долу можеш да се запознаеш с тези услуги. При възникване на въпроси, не се колебай да се свържеш с нас!

Известие за продукти на привършване

Сигурни сме, че и на теб ти се е случвало, едва при последната порция да забележиш, че храната на домашния ти любимец е на привършване. Всички знаем колко е неприятно, в случай на нужда, да закупиш добре познатите хапки на много по-висока цена от локален магазин, затова се стараем да ти помогнем с услугата си "Известие за продукти на привършване". Можеш да зададеш кога, на какви интервали и какви продукти желаеш да купуваш, въз основа на това, колко често домашният ти любимец ги консумира, и ние ще ти изпратим известие на време, с помощта на което с едно натискане на копче ще можеш да закупиш продуктите.

Как работи?

1. Влез в онлайн магазина с имейл адреса и паролата си. Ако все още не си се регистрирал/а, можеш да се регистрираш на страницата ни.

2.  Потърси в онлайн магазина продукта или продуктите, във връзка с които желаеш да получаваш известие. До всеки продукт (опаковка) ще намериш ♥ копче, с помощта на което можеш да го добавиш към любимите си продукти. Добави към любими всеки продукт, за който искаш да получаваш известие.

3. Влез в профила си и натисни на менюто "Любими".

4. Следвай указанията и създай таймер, така ние ще знаем кога да изпратим известие и няма да ти се налага да поръчваш в последния момент.