Пакетите над 5 кг могат да бъдат заплатени само онлайн, с банкова карта!

Допълнителни услуги на страницата на Petissimo

Petissimo не е просто обикновен уеб магазин. Стараем се със съвети и полезни услуги да направим процеса на избор правилен и приятен за всеки един наш клиент. По-долу можете да се запознаете с тези услуги. При възникване на въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Известие за продукти на привършване

Сигурни сме, че и на Вас Ви се е случвало, едва при последната порция да забележите, че храната на домашния Ви любимец е на привършване. Всички знаем колко е неприятно, в случай на нужда, да закупите добре познатите хапки на много по-висока цена от локален магазин, затова се стараем да Ви помогнем с услугата си "Известие за продукти на привършване". Можете да зададете кога, на какви интервали и какви продукти желаете да купувате, въз основа на това, колко често Вашият домашен любимец ги консумира, и ние ще Ви изпратим известие на време, с помощта на което с едно натискане на копче ще можете да закупите продуктите.

Как работи?  

1. Влезте във уеб магазина с имейл адреса и паролата си. Ако все още не сте регистрирани, можете да се регистрирате на страницата.

2.  Потърсете във уеб магазина продукта или продуктите, във връзка с които желаете да получавате известие. До всеки продукт (опаковка) ще

намерите ♥ копче, с помощта на което можете да го добавите към любимите си. Добавете към любими всеки продукт, за който искате да получавате

известие.

3. Влезте в профила Ви и натиснете на менюто "Любими"

4. Следвайте указанията и създайте таймер, така ние ще знаем кога да изпратим известие и няма да Ви се налага да поръчвате в последния момент.