Уважаеми Клиенти! Бихме искали да Ви информираме, че кол центърът ни няма да работи от 24. до 29. май (от петък до сряда). Моля, изпратете Вашите запитвания на нашия имейл адрес info@petissimo.bg. Благодарим Ви за разбирането!

Допълнителни услуги на страницата на Petissimo

Petissimo не е просто обикновен онлайн магазин. Стараем се със съвети и полезни услуги да направим процеса на избор лесен и приятен за всеки един наш клиент. По-долу можеш да се запознаеш с тези услуги. При възникване на въпроси, не се колебай да се свържеш с нас!

Известие за продукти на привършване

Сигурни сме, че и на теб ти се е случвало, едва при последната порция да забележиш, че храната на домашния ти любимец е на привършване. Всички знаем колко е неприятно, в случай на нужда, да закупиш добре познатите хапки на много по-висока цена от локален магазин, затова се стараем да ти помогнем с услугата си "Известие за продукти на привършване". Можеш да зададеш кога, на какви интервали и какви продукти желаеш да купуваш, въз основа на това, колко често домашният ти любимец ги консумира, и ние ще ти изпратим известие на време, с помощта на което с едно натискане на копче ще можеш да закупиш продуктите.

Как работи?

1. Влез в онлайн магазина с имейл адреса и паролата си. Ако все още не си се регистрирал/а, можеш да се регистрираш на страницата ни.

2.  Потърси в онлайн магазина продукта или продуктите, във връзка с които желаеш да получаваш известие. До всеки продукт (опаковка) ще намериш ♥ копче, с помощта на което можеш да го добавиш към любимите си продукти. Добави към любими всеки продукт, за който искаш да получаваш известие.

3. Влез в профила си и натисни на менюто "Любими".

4. Следвай указанията и създай таймер, така ние ще знаем кога да изпратим известие и няма да ти се налага да поръчваш в последния момент.